مقررات مواد در تماس با غذا و انطباق با FDA

هنگامی که تولیدکنندگان مواد غذایی مواد بسته بندی را برای محصولات خود انتخاب می کنند، نقش های مهم متعددی را در نظر می گیرند که بسته بندی باید انجام دهد.

بسته بندی بر جذابیت یک محصول برای مصرف کنندگان، کیفیت غذا در طول زمان و ایمنی مواد غذایی تأثیر می گذارد. غذا اغلب به شکلی از کاغذ پوشش داده شده، مقوا یا بسته بندی مقوایی به مصرف کنندگان ارائه می شود. پوشش‌های مهندسی شده ویژه لایه‌ای جذاب و کاربردی اضافه می‌کنند که به عنوان مثال، مقاومت عالی در برابر رطوبت، مایع و چربی ایجاد می‌کند و در عین حال ماندگاری را بهبود می‌بخشد و کیفیت مواد غذایی بسته‌شده را حفظ می‌کند.

مانند تمام بسته بندی های مواد غذایی، پوشش ها و چسب های اعمال شده روی کاغذ برای بسته بندی یا سرو غذا باید استانداردهای ایمنی تعیین شده توسط سازمان غذا و دارو (FDA) را رعایت کنند. این وبلاگ مقررات و برنامه‌های FDA را که بیشتر مربوط به تولیدکنندگان مواد غذایی است که از بسته‌بندی کاغذی با پوشش‌های مانع استفاده می‌کنند و اینکه چگونه شیمیدانان در Mallard Creek Polymers (MCP) با ایجاد پلیمرهایی با ویژگی‌های بازدارنده خاص که الزامات FDA را برآورده می‌کنند به تولیدکنندگان بسته‌بندی مواد غذایی کمک می‌کنند، بررسی می‌کند.

ایجاد مواد تماس با مواد غذایی مطابق با FDA

انطباق FDA برای مواد در تماس با غذا مستلزم موارد زیر است:

  • ایجاد شده از مواد خام تایید شده، که در کد مقررات فدرال ذکر شده است.

یا:

  • ایجاد شده از مواد تایید شده از طریق سیستم اطلاع رسانی تماس با غذا، که در زیر توضیح داده شده است.

بعلاوه، می توان یافت که یک برنامه مواد یا بسته بندی در صورتی که معیارهای خاصی را داشته باشد از مقررات تماس با مواد غذایی مستثنی است. اگر به طور معقولی انتظار می رود که یک ماده پوشش دهنده در سطوح قابل تشخیص تحت شرایط استفاده مورد نظر به غذا مهاجرت کند، جزء بالقوه مواد غذایی در نظر گرفته می شود و تابع مقررات تماس با مواد غذایی است. با این حال، اگر یک مانع فیزیکی مانع این نوع مهاجرت شود، یک ماده می تواند از مقررات مستثنی شود. FDA همچنین هر ماده ای را که به طور خاص از طریق تحریم قبلی پاکسازی شده باشد یا معیارهای عمومی شناخته شده به عنوان ایمن را برآورده کند، معاف می کند.

برخلاف روشی که داروها یا واکسن‌های جدید را تأیید می‌کند، FDA چسب‌ها و پوشش‌های خاصی را برای کاربردهای تماس مستقیم یا غیرمستقیم با مواد غذایی تأیید نمی‌کند. در عوض، شرکت تولید کننده این محصولات، مانند MCP، تأیید می کند که آنها با مقررات FDA برای استفاده در شرایط خاص مطابقت دارند. هر ماده خام مورد استفاده برای تولید پوشش باید دارای وضعیت مناسب FDA برای استفاده پیشنهادی باشد. MCP انطباق را بر اساس ترکیب کامل پوشش و شرایط استفاده مورد نظر ایجاد می کند. برای اطمینان از ایمنی محصول آزمایشات لازم است.

قبل از بحث در مورد مقررات FDA مربوطه، درک عبارات کلیدی زیر مفید است:

  • ماده تماس با غذا (FCS) توسط FDA به عنوان “هر ماده ای که برای استفاده به عنوان جزئی از مواد مورد استفاده در ساخت، بسته بندی، بسته بندی، حمل و نقل یا نگهداری مواد غذایی در نظر گرفته شده باشد، در صورتی که چنین استفاده ای از این ماده در نظر گرفته نشده باشد، تعریف می شود. تاثیر فنی در چنین غذایی داشته باشد.» FCS یک ماده واحد مانند پلیمر در نظر گرفته می شود ، حتی اگر یک پلیمر ممکن است از چندین مونومر تشکیل شود. FCS های دیگر شامل چسب و اجزای پوشش ، اجزای کاغذی و مقوله و کمکی ها و کمک های تولیدی است.
  • ماده تماس غذایی (FCM) چیزی است که با FCS و احتمالاً مواد دیگر ساخته شده است. اغلب مخلوط است. ترکیب ممکن است متغیر باشد.
  • مقاله تماس غذایی محصول نهایی است که از FCM تهیه می شود.
  • یک افزودنی مستقیم غذایی یکی از مواد تشکیل دهنده غذا است.
  • یک افزودنی مستقیم ثانویه غذایی چیزی است که در طول پردازش به غذا اضافه می شود اما بعداً حذف می شود.
  • سیستم اطلاع رسانی تماس با غذا (FCN) یک برنامه FDA است که از سال 2000 در حال اجرا است و به تولیدکنندگان مواد تماس با غذا اجازه می دهد تا درخواستی (FCN) را به آژانس ارسال کنند و جزئیات آرایش شیمیایی و استفاده مورد نظر از یک ماده جدید تماس با غذا را توضیح دهند. و شواهدی برای حمایت از ایمنی آن برای استفاده در نظر گرفته شده. در صورت تصویب ، این امر به تولید کننده و مشتریان خود ، اما دیگران اجازه استفاده از این ماده را نمی دهد.

چشم انداز تنظیم مواد تماس با غذا

مرتبط ترین مقررات FDA برای پوشش های مانع اعمال شده بر روی کاغذ در کد مقررات فدرال (CFR) نوشته شده است و در عنوان 21، در بخش های زیر آمده است:

  • بخش 175 افزودنی های غیرمستقیم مواد غذایی: چسب ها و اجزای پوشش ها
  • بخش 176، افزودنی های غیرمستقیم مواد غذایی: اجزای کاغذ و مقوا

علاوه بر مقررات FDA ، کشورهای فردی نیز ممکن است مقررات مربوط به بسته بندی مواد غذایی را تعیین کنند. به خاطر داشته باشید که مقررات به طور مرتب اصلاح می شوند تا منظره اغلب در حال تغییر باشد.

این مقررات مواد اولیه تایید شده ای را فهرست می کند که می توانند به عنوان اجزاء در محصولات و کاربردهایی که ممکن است تماس مستقیم یا غیرمستقیم با مواد غذایی داشته باشند استفاده شوند. این مقررات محدودیت‌های مهاجرت خاصی را تعیین می‌کند که حداکثر مقدار مجاز یک ماده خاص را که می‌تواند از یک ماده در تماس با غذا به خود غذا مهاجرت کند، تعیین می‌کند. محققان برای تعیین محدودیت ایمنی از مطالعات سم شناسی استفاده می کنند.

چسب در بسته بندی مواد غذایی

از آنجایی که چسب ها به عنوان افزودنی های غیرمستقیم غذایی در نظر گرفته می شوند، این بخش از مقررات محدودیت های فیزیکی یا “موانع عملکردی” را برای استفاده از فرمول های چسب اعمال می کند تا از مهاجرت چسب های بسته بندی به غذا جلوگیری کند.

175.105(c) مواد خاصی را که ممکن است در فرمولاسیون چسب استفاده شود و شرایط مجاز استفاده فهرست می کند. مطابق 175.105(a)(2)، تولیدکنندگان بسته بندی مواد غذایی باید مطمئن شوند که یک مانع عملکردی غذا را از چسب جدا می کند یا هر دو مورد زیر درست است:

  • مقدار چسب در تماس با غذای خشک بسته بندی شده از محدودیت های شیوه های تولید خوب (GMP) تجاوز نمی کند و
  • مقدار چسب در تماس با غذاهای آبی و چرب از مقادیر کمی در درزها و لبه های ورقه های بسته بندی که ممکن است در محدوده GMP ها وجود داشته باشد، تجاوز نمی کند.

یک مانع فیزیکی از تبدیل شدن مواد به اجزای غذا جلوگیری می کند. بنابراین، با وجود یک مانع عملکردی بین فرمولاسیون چسب و غذا، موادی که صراحتاً به عنوان مجاز در 175.105 فهرست نشده اند، همچنان می توانند استفاده شوند اگر مطالعات مناسب نشان دهد که انتظار نمی رود به غذا مهاجرت کند.

با پکیج پلی الکترولیت آشنا شوید…

افزودنی های غیر مستقیم مواد غذایی: اجزای کاغذ و مقوا

این آیین نامه مربوط به مواد افزودنی مورد استفاده در کاغذ تماس با مواد غذایی است که انتظار می رود اجزای مواد غذایی تبدیل شوند و بنابراین باید نیازهای FDA را برآورده کنند. مقررات موادی را که ممکن است در کاغذ تماس با غذا استفاده شود و شرایط استفاده فهرست می کند. این بخش بر اساس نوع غذا به موارد زیر تقسیم می شود:

  • اجزای کاغذ و مقوا در تماس با غذاهای آبی و چرب
  • اجزای کاغذ و مقوا در تماس با غذای خشک

پوشش های رزینی و پلیمری

این بخش مواد پیش ساز مورد استفاده در پوشش ها را فهرست می کند، زیرا آنها معمولاً بسیار پیچیده هستند و ترکیب شیمیایی مشخصی ندارند.

برخی از مقررات اجازه می دهند از مواد استفاده شود که معیارهای به طور کلی به عنوان معیارهای ایمن (GRAS) را رعایت می کنند ، قبلاً ارزیابی و تحریم شده اند ، یا موضوع یک مقررات افزودنی غذایی دیگر هستند. این به عنوان ارجاع متقابل شناخته می شود. این ماده، زمانی که در کاربردهای پوشش استفاده می شود، باید با مشخصات و محدودیت های ذکر شده در آیین نامه ارجاع متقابل مطابقت داشته باشد. به عنوان مثال، اگر یک پوشش فقط برای زیرلایه های فلزی پاک شود، نمی توان از آن برای استفاده در پوشش کاغذ یا مقوا استفاده کرد.

چگونه MCP می تواند به اطمینان از اینکه بسته بندی شما مطابق با FDA است کمک کند؟

تولیدکنندگان مواد غذایی به بسته بندی مطابق با FDA وابسته هستند تا مطمئن شوند محصولاتشان از تولید تا مصرف ایمن باقی می مانند. MCP با ایجاد محصولات مطابق با مقررات تماس با مواد غذایی FDA ، بار نظارتی را از مشتریان خود حذف می کند ، که می توانند با یک فرآیند تولید کارآمد ، وقت و هزینه خود را صرفه جویی کنند. Rovene 4100 ما می تواند در کاربردهای چسب و پوشش کاغذی که نیاز به انطباق با FDA دارند استفاده شود . علاوه بر این ، MCP اخیراً Tykote 6161 Polymer را راه اندازی کرده است ، یک امولسیون مبتنی بر آب تمام آکریلها که مقاومت بسیار خوبی از روغن و گریس و مقاومت در برابر آب را ارائه می دهد و می تواند در کاربردهای مستقیم تماس با مواد غذایی استفاده شود. این برای مطابقت با مقررات FDA بدون محدودیت در انواع مواد غذایی یا شرایط استفاده توسعه یافته است.

شیمیدانان MCP در ایجاد پلیمرهای سفارشی که با مقررات FDA مطابقت دارند و خواسته های سازندگان را برای خواص مانع خاص برآورده می کنند، با تجربه و دانش هستند. با ما تماس بگیرید تا بدانید چگونه MCP می تواند با شما برای ایجاد یک برنامه کاربردی یا محصول برای رفع نیازهای شما کار کند.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *