پمپ اسلاری

طبقه بندی پمپ ها

محصول طبقه بندی پمپ

برای دانلود طبقه بندی پمپ های PDF اینجا را کلیک کنید

پمپ دستگاهی است که مایعات را با اثر مکانیکی از مکانی به مکان دیگر منتقل می کند. این دستگاه در اصل اولین شکل ماشین است که به مصر باستان برمی گردد.

شادوف اولین دستگاهی است که برای برداشتن آب در چندین تمدن استفاده می شود و بنابراین اولین شکل پمپ است.

مصر شادوف

coutsey تصویر MDPI

از آنجایی که پمپ ها به مدت طولانی وجود داشته اند ، جای تعجب نیست که تنوع ظاهری بی اندازه ای در اندازه ها و انواع مختلف در صنایع مختلف وجود دارد.

طبقه بندی پمپ ها

پمپ ها به 2 دسته اصلی جابجایی پویا و مثبت (با نام دیگر جابجایی) تقسیم می شوند.

دانلود کتابچه پمپاژ و ایستگاه های پمپ

طبقه بندی پمپ ها

در زیر برخی از پمپ های هر دو دسته ذکر شده است (لیست همه آنها غیرممکن است):

پویا

پمپ های گریز از مرکز
پمپ های گریز از مرکز عمودی
پمپ های گریز از مرکز افقی
پمپ های شناور
سیستم های شیر آتش نشانی
جابجایی مثبت
پمپ های دیافراگمی
پمپ های دنده ای
پمپ های پریستالتیک
پمپ های لوب
پمپ های پیستونی
پمپ های دینامیک
پمپ های سانتریفیوژ
پمپ گریز از مرکز گریزولد
پمپ های گریز از مرکز به دلیل اصل کار ساده و هزینه تولید نسبتاً ارزان ، پرکاربردترین نوع پمپ در جهان هستند.

 

چگونه کار می کند

اصل کار پمپ گریز از مرکز

افزایش فشار سیال از ورودی پمپ به خروجی آن هنگام کار پمپ ایجاد می شود. این اختلاف فشار سیال را از طریق سیستم یا کارخانه هدایت می کند.

پمپ های قابل شستشو

پمپ های شناور (همچنین به عنوان پمپ های آب طوفان ، پمپ های فاضلاب ، سپتیک پمپ ها شناخته می شوند) هنوز می توانند هنگام غوطه ور شدن کامل در آب کار کنند.

پمپ چقدر قابل استفاده است

سیستم های آبرسانی آتش

سیستم پمپ هیدرنت آتش نشانی (همچنین به عنوان پمپ آتش نشانی ، تقویت کننده هیدرنت ، پمپ آب آتش نشانی) شناخته می شود از نظر فنی یک پمپ نیست بلکه یک سیستم به خودی خود است. پمپ تقویت کننده هیدرنت معمولاً از 1 پمپ گریز از مرکز و اجزای دیگر مانند تابلو فرمان و همراه با موتور دیزلی یا برقی متصل می شود.

پمپ های جابجایی مثبت

پمپ های دیافراگم

دو نوع اصلی پمپ های دیافراگمی وجود دارد: هوایی و مکانیکی.

همانطور که از نامش پیداست ، پمپ های دیافراگمی هوا (پمپ های AOD یا پمپ های AODD) فقط با هوا تغذیه می شوند و آنها را برای محیط های خطرناک و سخت مناسب می کند. آنها همچنین برای انتقال مواد شیمیایی ، آبگیری معادن زغال سنگ زیرزمینی ، تولید مواد غذایی یا جایی که مایع در حال پمپاژ دارای محتوای جامد بالا یا ویسکوزیته بالا است استفاده می شود.

پمپ چیست؟ | انواع پمپ ها چیست؟

توسط مهندس وقار

مطالب [پنهان]

1 پمپ چیست؟
2 نوع پمپ
2.1 1) پمپ جابجایی مثبت
2.1.1 1.1) پمپ های رفت و برگشتی
2.1.2 1.2) پمپ دوار
2.1.3 1.3) پمپ پنوماتیک
2.2 2) پمپ پویا
2.2.1 2.1) پمپ های گریز از مرکز
2.2.2 2.2) پمپ های گریز از مرکز عمودی
3 چگونه می توانیم تشخیص دهیم ، پمپ در حال پمپاژ است یا خیر؟
4 علائم خرابی پمپ آب چیست؟
5 نوع تعمیر و نگهداری پمپ
5.1 1) تعمیر و نگهداری معمول پمپ
5.2 2) تعمیر و نگهداری سالانه پمپ ها
5.3 3) چک لیست نگهداری روزانه
6 کاربرد پمپ
7 بخش سوالات متداول
7.1 عملکرد پمپ چیست؟
7.2 انواع مختلف پمپ ها چیست؟
7.3 چرا پمپ های آب خراب می شوند؟
7.4 دو نوع پمپ اصلی کدامند؟
7.5 پمپ برای چه مواردی استفاده می شود؟
7.6 آیا پمپ ها فشار ایجاد می کنند؟
پمپ ها در سراسر جهان در صنایع مختلف برای کاربردهای متعدد مورد استفاده قرار می گیرند. پمپ دارای انواع مختلفی است که مطابق با نیازهای برنامه های مختلف طراحی شده است.

در این مقاله ، انواع پمپ ها و عملکرد آنها را عمیقا توضیح خواهم داد.

پمپ چیست؟

پمپ یک دستگاه مکانیکی است که از آن برای انتقال مایعات مختلف از مکانی به مکان دیگر استفاده می کند. این یک دستگاه هیدرولیک است که مایعات را از سطوح پایین به سطوح بالا برده ، مایعات را از مناطق کم فشار به مناطق با فشار بالا منتقل می کند. پمپ با تبدیل انرژی مکانیکی سیال به انرژی فشار (انرژی هیدرولیک) سیال را منتقل می کند.

پمپ هیدرولیک همچنین می تواند در فرایندهایی که نیاز به فشار هیدرولیک بالا دارند مورد استفاده قرار گیرد. با تجهیزات سنگین قابل مشاهده است. به طور کلی ، تجهیزات سنگین نیاز به فشار مکش کمتر و فشار زیاد تخلیه دارند. فشار کم در قسمت ورودی پمپ باعث بالا آمدن مایع از عمق خاصی می شود و فشار زیاد در طرف خروجی مایع را به سر مورد نظر می راند.

عملکرد پمپ مشابه کمپرسور است. تفاوت اصلی آنها در استفاده از مایعات مختلف کار است.

پمپ

انواع پمپ

انواع مختلفی از پمپ ها وجود دارد ، اما دو نوع اصلی پمپ در زیر آورده شده است:

پمپ جابجایی مثبت
پمپ پویا
انواع پمپ ها

1) پمپ جابجایی مثبت

مقاله اصلی: پمپ های جابجایی مثبت

در این نوع پمپ ها ، قطعات متحرک (چرخ دنده ، لوب ، پیستون ، پیستون و روتور) مایع را از محفظه پمپ تخلیه کرده و فشار هیدرولیک را همزمان افزایش می دهند. بنابراین ، یک پمپ جابجایی مثبت فشار ایجاد نمی کند. فقط جریان سیال ایجاد می کند. همچنین نیازی به پرایمینگ دستی ندارد زیرا دارای قابلیت خودکار است.

پمپ های جابجایی مثبت بیشتر به انواع مختلف تقسیم می شوند. طبقه بندی پمپ های جابجایی مثبت در زیر آورده شده است:

1.1) پمپ های رفت و برگشتی

مقاله اصلی: پمپ رفت و برگشتی

در این نوع پمپ ها ، پیستون یا پیستون به سمت پایین و بالا حرکت می کند. در حین حرکت مکش ، سیلندر با مایع تازه پر می شود. پس از پر کردن سیلندر ، دریچه ورودی بسته می شود و ضربه تخلیه شروع می شود. در هنگام ضربه تخلیه ، خروجی باز می شود و مایع تحت فشار از دریچه خروجی خارج می شود. دو طرف ورودی و خروجی دارای یک شیر کنترل برای جلوگیری از جریان مایع به عقب است.

این نوع پمپ ها فشار بسیار بالایی تولید می کنند. آنها در صنایع پتروشیمی ، نفت و گاز ، پالایشگاه ، کشاورزی و کود استفاده می کنند.

اجزای پمپ رفت و برگشتی

مزایا و معایب:

مزایا و معایب

فشار زیادی نسبت به پمپ گریز از مرکز ایجاد می کند. این پمپ ها برای کاربردهای با جریان بالا مناسب نیستند زیرا جریان کم تولید می کنند.
برای برنامه های کاربردی با فشار بالا بهتر است. هزینه اولیه بالایی دارد زیرا از تعداد زیادی اجزا استفاده می کند.
از آنجا که از پیستون و سیلندر برای فشار دادن سیال استفاده می کند ، بنابراین ، عملکرد آسانی دارد. نمی تواند منبع مداوم آب یا مایعات دیگر را ارائه دهد.
دارای قابلیت پر کردن خودکار است. به دلیل تعداد زیاد اجزاء وزن بالایی دارد.
کارایی بالایی دارد. اصطکاک بین پیستون و سیلندر زیاد است. بنابراین ، یک پمپ رفت و برگشتی ساییدگی و پارگی بالایی دارد.
همچنین می تواند برای فشرده سازی هوا استفاده شود. هزینه نگهداری بالایی دارد.
پمپ های هیدرولیک رفت و برگشتی به چهار نوع زیر تقسیم می شوند:

1.1.1) پمپ های نوع پیستون

پمپ پیستون دارای یک سر عرضی است که توسط دستگاه دسته بادامک کار می کند. ظرفیت آن با تغییر سرعت پمپ یا ضربه تنظیم می شود. ضربه از طریق تنظیم پین خارج از مرکز تغییر می کند.

این پمپ ها برای کثافات ، لجن ، ماشینکاری جت آب ، فاضلاب و برنامه های تحت جریان متمرکز کننده شفاف کننده استفاده می شود. آنها می توانند برای خدمات اندازه گیری و انتقال استفاده شوند. آنها بیشتر برای کاربردهایی مانند رسوب زدایی ، هیدرولیک روغن ، تمیز کردن ، آبیاری آب و حمل رنگ ، شکلات ، شیرینی و غیره استفاده می شود.

مزایا و معایب:

مزایا و معایب
انرژی کم مصرف می کند. جریان سیال مایع را منتقل می کند.
منحنی عملکرد خطی فقط می تواند مایعاتی را که دارای جریان کم هستند ، کنترل کند.
حداکثر امکان را دارد

کارآیی ible این پمپ ها هزینه نگهداری بالایی دارند.
طیف وسیعی از فشار را دارد. اینها اندازه بزرگی دارند.
دارای قابلیت حرکت در دوغاب ، مایعات با گرانروی بالا و مواد ساینده با کنترل خوب است. آنها برای نصب به فضای زیادی احتیاج دارند.

1.1.2) پمپ های دیافراگمی

مقاله اصلی: پمپ های دیافراگمی

این نوع پمپ ها همه کاره هستند و می توانند تعداد زیادی مایعات از جمله پودر غذای خشک ، فاضلاب ، مواد افزودنی ، دارویی و مواد شیمیایی را در خود نگه دارند. مزیت پمپ دیافراگم این است که نیازی به بسته بندی و آب بندی ندارد. یعنی در برنامه هایی که نیازی به نشت ندارند استفاده می کند. برای پمپاژ لجن ، دوغاب و مایعات طراحی می شود

پمپ دیافراگم

از این پمپ ها برای معادن ، کارخانه های صنعتی و عمومی استفاده می شود.

مزایا و معایب:

مزایا و معایب
دارای قابلیت Self-priming می باشد. در طول فرآیند پمپاژ نمی تواند فشار زیادی را وارد کند.
این پمپ ها دارای نصب آسان هستند. در تامین مایعات در طول فرآیند پمپاژ ، از قابلیت اطمینان کمتری برخوردار است.
اینها قابل حمل هستند. هزینه قطعات یدکی بسیار زیاد است
پمپ دیافراگم عمر طولانی دارد. هزینه اولیه بالایی دارد.
اینها می توانند مایعات با ویسکوزیته کم ، متوسط ​​و زیاد را اداره کنند. در برخی موارد ، زمان زیادی برای تحویل محصول طول می کشد.
مشکل مهر و موم ندارد

1.1.3) پمپ های پیستونی

پمپ پیستونی یک دستگاه ساده و قدرتمند است. دارای پیستون ، محفظه ، بدنه و یک سری واحد کنترل است. پیستون این پمپ از طریق یک شفت از موتور الکتریکی نیرو می گیرد. پیستون با شفت متصل می شود و قسمت چرخشی نیز با شفت متصل می شود. با چرخاندن قسمت چرخان ، محور و پیستون را به سمت پایین می چرخاند تا آن را به عقب بکشد.

پمپ های پیستونی با حرکت پیستون به سمت بالا و پایین در داخل محفظه کار می کنند. هنگامی که پیستون به سمت پایین حرکت می کند ، سیال را می مکد در حالی که به سمت بالا حرکت می کند و سپس سیال را تحت فشار قرار می دهد. در حین حرکت رو به پایین پیستون ، پمپ آب یا مایعات دیگر را از خارج از طریق دریچه ورودی می مکد. پیستون در طول حرکت رو به بالا ، فشار سیال را با کاهش حجم آن افزایش می دهد.

این نوع پمپ ها برای کاربردهایی مانند برداشت آب از چاه یا عمق زمین ، فشار قابل اعتماد ، آبیاری آب ، روغن و گاز و سیستم های توزیع برای حمل رنگ ، شیرینی ، شکلات و غیره استفاده می شود.

1.2) پمپ دوار
روتور پمپ دوار با چرخش در مدار و حرکت ، سیال را می چرخاند یا جایگزین می کند. مکانیسم پمپ دوار شامل محفظه ، پره ، بادامک ، دونده ، ورودی و خروجی است. این اجزای پمپ دوار به انتقال مایعات کمک می کند.

پمپ های دوار

این پمپ ها خود پمپ کننده هستند و بدون در نظر گرفتن فشار ، نرخ تحویل تقریباً ثابت را ارائه می دهند. آنها با حداقل فاصله بین اجزای ثابت و دوار برای به حداقل رساندن نشت از سمت فشار به طرف مکش تولید می شوند. این پمپ ها با سرعت کم کار می کنند تا این فاصله ها را حفظ کنند.

از آنجا که پمپ دوار با سرعت بالا کار می کند ، باعث سایش و فرسایش بیش از حد می شود ، در نتیجه فاصله بیشتری ایجاد می شود و عملکرد پمپ را کاهش می دهد.

این پمپ ها اغلب برای انتقال مایعات بسیار چسبناک مانند روغن ها ، از جمله حمل روغن های روان کننده و سوخت ها به داخل موتور استفاده می شوند.

پمپ دوار انواع بیشتری دارد:

1.2.1) لوب دوار
روتور این نوع پمپ در حین کار به محفظه برخورد نمی کند. مایع از دریچه مکش به حفره بین دیواره محفظه و لوب ها وارد می شود. به دلیل مشبک شدن روتورها ، مایع نمی تواند از بین آنها خارج شود. بنابراین ، مایع از نازل در امتداد جهت چرخش لوب خارجی خارج می شود. اینها دارای ویژگی های مختلفی مانند قابلیت اطمینان ، کیفیت بهداشتی ، مقاومت در برابر زنگ زدگی و کارایی عالی هستند.

آنها اغلب در برنامه های کاربردی مانند تولید داروهای بیولوژیکی ، فرآوری نوشیدنی و مواد غذایی و صنایع فرآوری بهداشتی استفاده می شوند.

پمپ دوار لوب

مزایا و معایب:

مزایا و معایب
این پمپ ها می توانند خمیرها ، دوغاب ها ، مواد جامد و بسیاری مایعات دیگر را اداره کنند. نیاز به دو مهر دارد.
تماس فلز به فلز ندارد به دنده های زمان بندی نیاز دارد.
جریان آزاد ضربان دار را فراهم می کند. لیفت را با مایعات نازک کاهش می دهد.
این پمپ می تواند برای مدت طولانی خشک شود. هزینه بالایی دارد.
1.2.2) پمپ های پیچ
این یک نوع منحصر به فرد پمپ دوار با جابجایی مثبت است که در آن جریان مایع از طریق عنصر پمپ محوری است. این دستگاه بدون گرفتگی ، ظرفیت زیاد و فشار جوی است که می تواند مواد زاید و جامدات مختلف را از فاضلاب خام اولیه پمپ کند. با این حال ، اینها محدودیت های عملی در مورد پمپاژ سر دارند. از دو پیچ (پیچ و مهره راننده) جهت فشار دادن سیال استفاده می کند. این پیچ ها با یکدیگر مشبک شده اند.

پمپ های اسکرو

مزایا و معایب:

مزایا و معایب
IR می تواند در شرایط خشک کار کند. هزینه بالایی دارد.
این نوع پمپ می تواند برای همه مایعات استفاده شود. برای انتقال l نیاز به انفجار گاز دارد

گازهای ight
این پمپ ها دارای طراحی جمع و جور هستند. سرعت پمپاژ پایینی دارد
قابلیت خودآزمایی
1.2.3) پمپ های حفره پیشرونده
این نوع پمپ ها مخصوص حمل مایعات چسبناک و ساینده با مقدار زیادی هوا ، الیاف و جامدات طراحی شده اند. روتور پیچ سخت فولادی در استاتور الاستومر می چرخد ​​و می چرخد.

آنها برای مایعات چند فاز ، تند و زننده ، جامد و گاز معلق در دمای نسبتاً متوسط ​​مناسب هستند. اینها برای مایع حساس به برش بهترین هستند. این پمپ ها می توانند مواد گرانروی بالا و کم مانند سبزیجات و میوه ها را کنترل کنند. آنها برای دبی حجمی متناسب با سرعت چرخش پروانه پمپ طراحی می کنند.

مزایا و معایب:

مزایا و معایب
این پمپ ها برای جامدات و دیگر مایعات پیچیده خوب هستند. هزینه نگهداری بالایی دارد.
این دارای قابلیت خودکار است. حفظ تراز شفت بسیار سخت است.
عملکردی آرام دارد. دویدن خشک حتی برای چند ثانیه ممکن است به استاتور آسیب برساند.
این پمپ همچنین ممکن است به صورت عمودی کار کند. یک مایع نیاز به روانکاری سطوح کشویی دارد.
اینها برای مایعات با ویسکوزیته بالا و پایین بهترین هستند. این پمپ فقط می تواند برای انتقال مایعات در مسافت محدود استفاده کند.

1.3) پمپ پنوماتیک

پمپ پنوماتیک یک پمپ جابجایی مثبت است. آنها برای برنامه های کاربردی مانند تصفیه آب ، مواد غذایی و شرکت های شیمیایی استفاده می شوند. این پمپ جریان پایداری را برای اختلاط و اندازه گیری فراهم می کند. و همچنین دارای ظرفیت پمپاژ مایعات مختلف مانند خمیر دندان و مواد شیمیایی متعدد است. در این پمپ ها ، هوای تحت فشار برای حرکت سیال مورد استفاده قرار می گیرد.

در اجکتور پنوماتیک ، هوای تحت فشار از طریق فشار جاذبه از طریق جریان متوالی از طریق دریچه چک ، از مخزن فشار تحویل به خط خروجی آزاد می شود.

مزایا و معایب:

مزایا و معایب
نگهداری آسان دارد. از آنجا که این پمپ به جای برق از هوای فشرده استفاده می کند ، هوای فشرده گرانتر از برق است.
کاربردش ساده است. در طول کارکرد خود عملکرد بالایی تولید می کند. بنابراین ، برای کنترل سر و صدا ، به یک صدا خفه کن نیاز است.
این پمپ هزینه اولیه پایینی دارد. بسیار مهم است که مطمئن شویم در سیستم پنوماتیک نشتی وجود ندارد زیرا نشت هوای تحت فشار باعث اتلاف انرژی می شود.
نیاز به نظافت محدود دارد. این سیستم ها برای کار با لوازم الکترونیکی هوشمند مناسب نیستند.
2) پمپ پویا
یک پمپ پویا سیال را با افزایش فشار آن هنگام عبور از پروانه و دیفیوزر منتقل می کند. در این نوع ، پروانه سرعت سیال را افزایش می دهد و دیفیوزر این سرعت را به انرژی فشار تبدیل می کند. از نیروی گریز از مرکز برای پمپاژ سیال استفاده می کند.

یک پمپ پویا به انواع زیر تقسیم می شود:

2.1) پمپ های گریز از مرکز
مقاله اصلی: پمپ گریز از مرکز

این پمپ ها پرکاربردترین پمپ ها در سراسر جهان هستند. پمپ گریز از مرکز دارای یک اصل کار ساده است. این نوع پمپ ها کارآمد ، قوی و نسبتاً ارزان برای تولید هستند.

پمپ سانتریفیوژ

با انتقال نیروی مکانیکی از موتور به مایع از طریق پروانه چرخان ، عملکرد را بهبود می بخشد.

این پمپ دارای پروانه و پخش کننده برای فشار دادن آب یا مایعات دیگر است. پروانه سیال را به صورت محوری و شعاعی با کمک نیروی گریز از مرکز حرکت می دهد. این پروانه از طریق شفت با موتور الکتریکی متصل می شود. با شروع چرخش شفت ، پروانه نیز می چرخد. این پروانه دارای تیغه های ثابت است که با حرکت پروانه نیز می چرخند.

پمپ های گریز از مرکز بهترین گزینه ها برای انتقال مایعات از مکانی به مکان دیگر برای بسیاری از موارد مانند داروسازی ، شیمیایی ، معدن ، نفت ، نیروگاه ها ، صنعتی ، شهری (تصفیه خانه آب و فاضلاب) ، کشاورزی و غیره هستند.

آنها به طور کلی برای مایعات با ویسکوزیته نسبتاً کم مانند آب و روغن سبک طراحی شده اند. مایعات دارای ویسکوزیته بالا ، مانند 10 یا 20 وزنی. روغن در دمای 68-70 درجه فارنهایت به اسب بخار اضافی برای راه اندازی پمپ گریز از مرکز نیاز دارد. بنابراین ، پمپ های جابجایی مثبت بهترین گزینه برای مایعات دارای ویسکوزیته بیش از 30 وات هستند.

متداول ترین کاربردهای پمپ های گریز از مرکز تخلیه فاضلاب ، گل ، لجن ، پمپاژ نفت خام ، گردش آب گرم ، فشار ، تامین آب و تصفیه آب دیگ است.

پمپ های گریز از مرکز انواع زیر را دارند:

2.2.1) پمپ های جریان شعاعی
این شامل معروف ترین انواع پمپ های گریز از مرکز است. پروانه این پمپ ها مایع را به زاویه راست به محور آزاد می کند. با استفاده از این نوع پمپ ها ، کل فشار توسط نیروی گریز از مرکز تولید می شود. پمپ جریان شعاعی برای کاربردهای جریان کم و فشار بالا استفاده می شود. نسبت قطر خارجی دونده به قطر چشم برای این پمپ آب کمتر از 2 نیست.

پمپ جریان شعاعی

2.2.2) جریان محوری
مقاله اصلی: پمپ جریان محوری

سیال از طریق دونده در جهت موازی به ارتفاع کم محور شفت حرکت می کند. و همچنین ترشح از

جریان زیاد است این نوع پمپ ها برای جریان زیاد تخلیه و سرهای متوسط ​​استفاده می شود. با فشار دادن و برداشتن مایع با تیغه پروانه فشار ایجاد می کند.

پمپ های جریان محوری

فقط یک نسبت قطر خارجی دونده (D2) به قطر چشم (D1) دارد. پروانه آن عرض ندارد.

2.2.3) جریان مختلط

در این پمپ ، جهت جریان تا حدی شعاعی و تا حدی محوری است. برای برنامه های با جریان بالا و سر متوسط ​​استفاده می شود. در این موارد ، مقداری از فشار توسط نیروی گریز از مرکز ایجاد می شود و برخی نیز با بلند کردن پره های پروانه روی سیال ایجاد می شود.
یک پمپ جریان مختلط بیشتر برای زهکشی زمین های کشاورزی و آبیاری آسانسور ، حمل آب دریا ، آب خنک کننده برای نیروگاه های هسته ای و حرارتی ، تامین آب ، برنامه های صنعتی و کاربردهای فاضلاب استفاده می شود.

پمپ جریان مختلط ، انواع پمپ ها

کمتر از 1.5 نسبت قطر خارجی دونده (D2) به قطر چشم (D1) دارد. پروانه آن دارای عرض زیادی است.

2.2) پمپ های گریز از مرکز عمودی

همچنین به عنوان پمپ کنسول معروف است. از طراحی منحصر به فرد نگهداری و شفت منحصر به فرد استفاده می کند. این پمپ دارای طراحی حفظ شده و شفت مخصوصی است که اجازه می دهد حجم در گودال در زمانی که یاتاقان در خارج از گودال قرار می گیرد جا بگیرد. از ظرف پر شده برای پوشاندن شفت استفاده نمی کند بلکه از آستین دریچه گاز استفاده می کند. واشر قطعات رایج ترین کاربرد این نوع پمپ است.

گریز از مرکز عمودی

اینها انواع مختلفی دارند که در زیر آورده شده است.

2.2.1) پمپ های افقی

پمپ آب افقی حداقل دو پروانه دارد. اینها برای خدمات پمپاژ استفاده می شود.

پمپ های افقی

همه فازها در پناهگاه های مشابه هستند و بر روی محورهای مشابه نصب شده اند. حداقل هشت مرحله اضافی را می توان بر روی یک محور افقی نصب کرد. هر مرحله تقریباً همان مقدار سر را بلند می کند. پمپ آب چند مرحله ای را می توان با اولین پروانه مکش دو یا تک مکنده انجام داد.

2.2.2) پمپ های شناور

اینها پمپ های جفت شده نزدیکی هستند که توسط موتورهای شناور هدایت می شوند و برای نصب در زیر آب در چاه های مرطوب طراحی شده اند. موتور در زیر مجموعه کاسه نصب شده و مستقیماً به محور روتور پمپ متصل می شود. پمپ شناور به عنوان مخزن سپتیک ، فاضلاب و پمپ های آب باران نیز شناخته می شود. این برنامه کاربردهای زیادی دارد ، از جمله خدمات ساختمانی ، شهری ، صنعتی ، محلی ، خانگی ، تجاری و بازیافت آب طوفان.

پمپ شناور

این نوع پمپ ها به طور موثر آب باران ، آبهای زیرزمینی ، آبهای تجاری ، آب خاکستری ، آب سیاه ، فاضلاب ، آب چاه ، مواد شیمیایی و غذا را پمپ می کنند. برنامه های کاربردی برای این خطوط لوله عمدتا شامل انواع پروانه مانند تک کانالی ، چند مرحله ای ، بسته ، قطع کننده و برش است. چندین گزینه برای کاربردهای مختلف مانند سر کم ، جریان زیاد ، سر بلند و جریان کم وجود دارد.

2.2.3) پمپ خط محور

کنترل کننده این نوع موتور به سر خروجی متصل می شود. سیستم شفت از طریق ستون به مجموعه درام گسترش می یابد. به این ترتیب ، شفت گشتاور را به روتور پمپ آب منتقل می کند.
چگونه می توانیم تشخیص دهیم ، پمپ در حال پمپاژ است یا خیر؟
عوامل زیادی وجود دارد که می توانیم تشخیص دهیم که پمپ ما در حال پمپاژ است یا خیر. برخی از آنها در زیر به تفصیل آورده شده است.
اگر مشکوک هستید که مشکلی در پمپ وجود دارد ، آن را به آرامی لمس کنید. اگر به طور عادی کار می کند ، کمی ارتعاش می کند و احساس می کنید که گرم است. اگر پمپ لرزش ایجاد نمی کند و گرم نیست ، آن را خاموش کرده و با کمک پیچ گوشتی آن را باز کنید تا مشکل را بررسی کنید.
اگر بعد از خاموش کردن پمپ آب از آن برگشت ، ممکن است به این دلیل باشد که شیر یک طرفه بسته نشده است. این روش دیگری برای شناسایی مشکلات پمپ آب شما است.
اگر سطح آب در حین کار پمپ تغییر نکند ، ممکن است خود پمپ معیوب باشد ، شیر بازرسی در حالت بسته گیر کرده یا خط تخلیه مسدود شود.

سایش و پارگی: مهم نیست که سیستم پمپاژ چقدر قوی است ، در نهایت دچار پارگی می شود. قطعات شما چقدر طولانی هستند؟ اگر مدت زیادی است که از پمپ استفاده می کنید ، ممکن است تعویض آن ضروری باشد. سیستم را از نظر علائم واضح سایش ، مانند خاک یا زباله هایی که به داخل اتصالات ، شیر ، شیلنگ یا پمپ آسیب رسانده اند ، بررسی کنید.

AOD PUMP چگونه کار می کند

پمپ های دنده ای
پمپ های چرخ دنده سیال را با چرخ دنده هایی که از مش وارد و خارج می شوند منتقل می کنند تا عمل پمپاژ بدون ضربان ایجاد شود. آنها قادرند در فشارهای بالا پمپاژ کنند و در پمپاژ مایع با گرانروی بالا به طور مثر عمل کنند.

پمپ چگونه کار می کند
پمپ های دنده ای داخلی و خارجی دو نوع اساسی از پمپ های دنده ای هستند. تفاوت های اصلی بین دو نوع پمپ دنده ای قرارگیری چرخ دنده ها و محل گیر افتادن سیال است.

پمپ های پریستالتیک

پمپ های پریستالتیک یک جریان ثابت برای دوز و ترکیب ایجاد می کنند و قادر به پمپاژ انواع مایعات ، از خمیر دندان گرفته تا انواع مواد شیمیایی هستند. آنها به طور گسترده ای در تصفیه آب ، صنایع شیمیایی و صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرند.

چگونه پمپ دوراهی کار می کند پمپ های لوب

پمپ های لوب دارای ویژگی های بهداشتی فوق العاده ، راندمان بالا ، قابلیت اطمینان ، مقاومت در برابر خوردگی و ویژگی های خوب تمیز کردن و عقیم سازی در محل (CIP/SIP) هستند. بنابراین آنها در صنایع F&B و داروسازی بسیار محبوب هستند.

HOW LOBE PUMP کار می کند

پمپ های پیستونی

پمپ پیستونی نوعی پمپ جابجایی مثبت است که در آن مهر و موم فشار قوی با پیستون رفت و برگشت می کند. از پمپ های پیستونی می توان در کاربردهای متعدد استفاده کرد و می توان از آنها برای انتقال رنگ ، شکلات ، شیرینی و غیره استفاده کرد.

پمپ پیستون چگونه کار می کند

دسته: دانش پمپ

25 ژانویه 16

برچسب ها:

پمپ های آئود

پمپ های گریز از مرکز

سیستم های شیر آتش نشانی

پمپ های دنده ای

 

پمپ لوب

پمپ های شیلنگ پریستالتیک

پمپ های پیستونی

پمپ های شناور

این اعلان را به اشتراک گذارید

در فیسبوک به اشتراک بگذارید

در توییتر به اشتراک بگذارید

در Pinterest به اشتراک بگذارید

در LinkedIn به اشتراک بگذارید

ارسال ناوبری

قبلی

پست قبلی:

ویسکوزیته سیال چگونه بر انتخاب پمپ شما تأثیر می گذارد

بعد

پست بعدی:

چه ، چرا و چگونه برای پمپاژ مرکزی استفاده کنید